Jmno Heslo

Zprva | 26. erven 2009, 10:49

Hlásí se Bobr z Brna

Srdečně Vás zdravím, pane starosto Vrbo, a ještě jednou děkuji za sobotní akci ve Sluneční zátoce na řece Sázavě. Současně i děkuji za Vaši informaci o setkání foglarovců na webových stránkách města (text a řada pěkných fotek).

Už jsem zahájil přípravu setkání v roce 2010 - oslovil jsem dnes dopisem s přílohami čtyři skautská střediska (Ledeč, Světlou, Havl. Brod - 2 stř.). Pokud budou mít zájem, aby střediska zapracovaly do plánu akcí i návštěvu zátoky 19. června 2010. Diskutovali jsme s panem Janouškem po setkání v sobotu odpoledne jak přitáhnout do zátoky zejména mladou generaci - aby v budoucnu převzala štafetu v hojné účasti. Proto moje aktivita a dopisy. Předpokládám, že tradiční návštěvy zátoky s desítkami skautů pomohou nejen Janouškovým (jako majitelům areálu), ale i městu zvýraznit zájem o dění v zátoce a turistiku v okolí města. Oslovím např. i střediska měst Čáslav, Pelhřimov, Vlašim, Jihlava - to jsou dostupné vzdálenosti, aby do zátoky skauti přijeli.

Řada foglarovců, ale i trampů, zálesáků a skautů nebude moci časem pro zdravotní důvody a věk jezdit do zátoky. Samozřejmě na jaře příštího roku znovu se skautskými středisky naváži spojení, abychom jim představili program atd.

Ledečsko si zaslouží pozornost nejen foglarovců, krásná příroda v okolí zátoky - Stvořidla atd. - jsou pojmem. Osobně budu tuto lokalitu prosazovat v dostupných materiálech sdružení.

Těším se  na další plodnou spolupráci s Vámi.
Pozdrav od Bobra Bobří stopou 59 Bobří stopou Sluneční zátoka okem jestřába
Miloš Vraspír - Bobr
Posledn komente
dn komente.
SROP Fondy Evropsk Unie Kraj Vysoina FOND VYSOINY - fond na podporu rozvoje kraje Vysoina
72926